Rihanna kuvattiin huumekahvilassa Amsterdamissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suursuosiosta nauttiva poptähti Rihanna lomaili äskettäin Välimerellä ystäviensä kanssa. Paparazzit eivät tällä kertaa saaneet parhaita otoksia, koska artisti itse julkaisi rohkeita kuviaan Facebookissa. Eräässä kuvassa laulaja nähdään muun muuassa makoilemassa auringossa peppu lähes paljaana.

Nyt Euroopassa lomaileva Rihanna bongattiin Amsterdamissa. Paparazzeja vältellyt poptähti oli juhlistamassa siellä veljensä Rorrey Fentyn 22-vuotissyntymäpäiviä. Parivaljakko näytti nauttivan juhlapäivästä täysin siemauksin, sillä heidät kuvattiin juhlimassa myös kuuluisassa ”pilvikahvilassa”.

– Hyvää syntymäpäivää veljelleni Rorrey Fentylle. Rakastan sinua suunnattomasti ja olen niin kiitollinen, että olet pikkuveljeni. Ihanaa, että saimme viettää 22-vuotisjuhlasi yhdessä, kiireinen Rihanna kirjoitti Twitter-blogissaan.

Rihanna suututti äskettäin erään irlantilaisen maanviljelijän musiikkivideonsa kuvauksissa. Räväkän laulajan imagon saanut poptähti nimittäin pomppi maanviljelijän pellolla rinnat paljaana. Maatilan isäntä ei moista suvainnut ja Rihanna joutui puhutteluun. Asia saatiinkin selvitettyä sovussa.

Rihannan uusimman We Found Love -singlen musiikkivideo aiheutti äskettäin närää sosiaalityöntekijöiden keskuudessa. Raiskauksien uhrien kriisikeskuksen mielestä video on häpeänpilkku. Heidän mielestään raju materiaali näyttää väärää kuvaa naisten asemasta. Videolla Rihanna riitelee muun muuassa rajusti hänen poikaystäväänsä näytelleen Dudley O’Shaughnessyn kanssa.