Karu totuus Twilight-leffojen kulisseista julki

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrisarjan uusimman elokuvan ensi-iltaa juhlittiin tällä viikolla Hollywoodissa. Elokuvan päätähdet ovatkin olleet viime viikkojen aikana median pyörityksessä. Samalla he ovat kertoneet vampyyrisarjan kulisseista meheviä paljastuksia ja yksityiskohtia.

Nyt elokuvien myötä supertähdeksi noussut Nikki Reed paljasti jymy-yllätyksen Twilightin kulisseista. Näyttelijätär nimittäin kertoi, että joidenkin päätähtien välit olivat erittäin tulehtuneita. Reedin mukaan elokuvasarjan alussa näyttelijät olivat kuin yhtä perhettä. Kuuluisuus ja supertähteys kuitenkin muutti tähtien välistä ystävyyttä.

– Emme ole kaikki toistemme ystäviä. Kuuluisuus ja menestys tuli peliin ja muutti suhteitamme. Jotkut eivät varmasti enää tapaa toisiaan viimeisen Twilight-elokuvan jälkeen, Reed paljasti Seventeen-lehdelle.

Medialle aiemmin välittynyt kuva muuttui Reedin paljastuksen myötä. Twilightin näyttelijätiimi on nimittäin vaikuttanut ulkopuolisen silmin todella läheiseltä. Reed kertoi, että kollegoidensa tulehtuneiden välien todistaminen oli todella vaikeaa. Hän ei kuitenkaan paljastanut näyttelijöiden nimiä.

Nikki Reedin ystäväpiiriin kuuluu muun muuassa Twilight-kollegat Jackson Rathbone ja Kristen Stewart. Reed näyttelee hittielokuvissa Rosalie Hale -vampyyrityttöä. Tulevassa elokuvassa tähden roolihahmosta paljastuu muun muuassa uusia piirteitä. Twilight-saagan viimeisimmässä osassa Kristen Stewartin roolihahmosta Bella Swanista tulee äiti. Isänä on tietenkin Edward Cullen, eli Robert Pattinson. Tulevan elokuvan trailereita on katsottu Youtube-palvelussa yli 14 miljoonaa kertaa.