BB-Sebastian sikaili – muut kärsivät

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa kiltin pojan maineessa oleva BB-Sebastian osoitti tänään, että hän ei aina olekaan välttämättä niin kovin kiltti. Sääntörikkomuksista aiemminkin noottia saanut mies sai nimittäin rangaistuksen, jota kärsimään joutuivat hänen sijaansa kaikki muut asukkaat.

Rangaistus tuli eilisestä sääntöjen vastaisesta käyttäytymisestä päiväkirjahuoneessa. Asukkaat joutuivat nyt luopumaan hygieniatarvikkeita lukuunottamatta kaikista tavaroistaan, jotka tuli viedä päiväkirjahuoneeseen. Lisäksi asukkaiden tulee pitää yllään valkoisia haalareita sisällä ja ulkohaalaria ulkona.

Sebastian on ainoa, joka saa koskea talon huonekaluihin. Muut joutuvat istumaan esimerkiksi lattialla. Eniten tässä vaiheessa asukkaita korpeaa tuleva yö, jonka Sebastiania lukuunottamatta kaikki viettävät retkipatjoilla.