Jesse Tyler Ferguson kourii Kathy Griffinin rintoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisnäyttelijä Kathy Griffin ei lukeudu maailman seuratuimpien julkkistähtien joukkoon, mutta taannoin hän nousi otsikoihin riisumalla itsensä ja tanssimalla rinnat paljaana keskellä kaupunkia Miamissa.

Suomessa Subilla nähtävän Takana loistava tulevaisuus -televisiosarjan 50-vuotias naistähti on nyt toistanut aikoinaan Rolling Stone -lehden kannessa nähdyn Janes Jacksonin topless-kuvan. Griffinin paljaita rintoja peittivät Out Magazinen kansikuvassa näyttelijä Jesse Tyler Fergusonin kädet. Katso kuva tästä. Avoimen homoseksuaali Ferguson tunnetaan erityisesti Modern Family -televisiosarjan tähtenä.

Kathy Griffin esitteli taannoin bikinivartalonsa VH1-kanavan televisioimassa konsertissa. Viime syksynä hän oli otsikoissa paljastettuaan koristelleensa intiimeimmän ruumiinosansa. Kymmenissä elokuvissa ja televisiosarjoissa nähty Griffin kertoi asiasta NBC Universal -yhtiön lehdistötilaisuudessa.

– Minä koristelin vaginani. Se kimaltelee nyt kuin discopallo. Tämä on uusin trendi, ja opin sen Jennifer Love Hewittiltä,  Kathy Griffin hehkutti Hello!-lehden mukaan.