Rebecca Black julkaisi uuden musiikkivideon

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poplaulaja Rebecca Black nousi taannoin internetsensaatioksi Friday-kappaleensa myötä. Sittemmin 14-vuotias teinitähti on saanut negatiivisen vastaanoton musiikkiurallaan. Black joutui myös lopettamaan koulunkäynnin kiusaamisen takia.

Nyt kriittikojen inhokki on julkaissut Person Of Interest -kappaleensa musiikkivideon. Videolla brunette muun muuassa laulaa ja tanssii pelihallissa tuulikoneen edessä. Teinitähti ajaa myös kartingia ihastuksensa kanssa ja joutuu poliisin puhutteluun.

Laulaja Rebecca Black julkaisi taannoin toisen kappaleensa My Moment. Se sai murska-arvostelut ja rutkasti negatiivisia kommentteja. Kappaleen musavideo poistettiin Youtube-palvelusta heti samana päivänä kuin se julkaistiin. American Idol ja X Factor -ohjelmien tuomari Simon Cowell yllätti aiemmin ylistämällä nuoren poptähden kykyjä. Myös poppari Katy Perry on tukenut syrjittyä tähteä esittämällä Friday-kappaletta yhdessä teinilaulajan kanssa konserteissaan.