Cheryl Cole lunasti tittelinsä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman seksikkäimmäksi poppariksi äänestetty Cheryl Cole matkusti taannoin Afganistaniin tapaamaan brittiläisiä sotilaita. Laulajan kerrottiin ihastuneen matkalla erääseen sotapoikaan. Viime aikoina kaunotar on kuitenkin yhdistetty kollegaansa Taio Cruziin.

Nyt miljoonien miesten päiväunien kohde poseeraa uusimmissa kuvissaan kireässä topissa ja hiukset märkänä. Pophottis poseerasi huippuvalokuvaaja Rankinille uuden Hunger-lehden kuvauksissa. Viettelevän näköinen Cheryl saakin kuvillaan monen miehen sukat pyörimään.

Aiemmin kesällä 28-vuotias Cheryl Cole sijoittui viidenneksi Kaikkien aikojen kaunein brittinainen -äänestyksessä. Voittajaksi kyseisessä äänestyksessä nimettiin Audrey Hepburn ja perässä tulivat muun muuassa povipommi Kelly Brook, näyttelijätär Elizabeth Taylor ja herttuatar Kate Middleton. Hänet on myös äänestetty Britannian unelmien lentoseuralainen -äänestyksessä ykköseksi.