Fani puraisi Britney Spearsia – tartuntavaara!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Britney Spears sai muutama vuosi sitten näyttävän hermoromahduksen. Tähtiartisti muistetaankin musiikkiuransa ohella myös tempauksistaan. Spears ajoi esimerkiksi päänsä kaljuksi raivopäissään ja hyökkäsi paparazzin kimppuun sateenvarjolla.

Poptähti kiertää parhaillaan maailmaa Femme Fatale -kiertueensa merkeissä. Spearsin näyttävissä konserteissa on totuttu näkemään seksikäs sylitanssi. Laulaja nimittäin valitsee yleisön joukosta yhden onnekkaan ja tanssii tälle vähissä vaatteissa. Nyt 29-vuotias Spears on järkyttynyt jouduttuaan faninsa puraisemaksi sylitanssin aikana.

Supertähti oli esiintymässä Brasiliassa Rio De Janeirossa. Spears veti kesken keikan yleisöstä innokkaan faninsa lavalla ja alkoi tanssimaan sylitanssia nuorelle ihailijalleen. Intiimi tanssi sai kuitenkin pian yllättävän käänteen, kun nuorukainen puraisi Spearsia jalkaan.

Contact Music -sivuston mukaan poptähti säikähti tilannetta ja katsoi puraisun jälkeen huolestuneen näköisenä turvatiimiään. Spears jatkoi kuitenkin tanssiaan, mutta sopivalta etäisyydeltä vampyyrimäisestä ihailijastaan. Mikäli purema on rikkonut ihoa, on siinä tartuntavaara. Tilanteen vakavuudesta ei ole vielä saatu lisätietoa.

Britney Spearsin tuorein albumi Femme Fatale nousi taannoin ykköseksi Billboard 200 -listalla. Tähti julkaisi äskettäin albumiltaan neljännen singlensä Criminalin. Popparin uusimman singlen musiikkivideo on herättänyt kohua, sillä Spears nähdään videolla muun muuassa ilman rihman kiertämää. Laulajan tosielämän poikaystävä Jason Trawick esiintyy musiikkivideolla Spearsin rakastajana. Poppari muun muuassa viettää kosten suihkusession poikaystävänsä kanssa musiikkivideolla.