Tiger Woods, jos katse voisi tappaa…

Viihdeuutiset · Stara.fi

Golf-tähti Tiger Woods nousi ympäri maailmaa otsikoihin marraskuussa 2009, kun hänen seksiskandaalinsa alkoi paljastua. Parin kuukauden päästä tapaus oli paisunut jo urheiluhistorian suurimmaksi seksiskandaaliksi, joka maksoi Woodsille ainakin parisataa miljoonaa dollaria ja avioliiton.

Viime vuosi oli varmasti Tiger Woodsin elämän vaikein, kun perhe-elämän lisäksi myös pelit menivät pieleen ja sponsorit jättivät kohutun tähden. Sittemmin hän on palasi golf-kentille, mutta entistä heikompana. Tähti koki kuitenkin takaiskun, kun hänen avustajansa väitettiin haukkuneen häntä rasistisesti.

Nyt Tiger Woods ja avustaja ovat jälleen tavanneet. Jälleennäkemistä ei millään voida sanoa lämpimäksi, sillä miesten välisestä kädenpuristuksesta olisi voinut tehdä jääveistoksen. Samalla Tigerin kasvojen ilme oli kuin malliesimerkki sanonnasta ”jos katse voisi tappaa”. Katso kuva tästä.