Huh, tälle 3D-kadulle harva uskaltaa astua – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on vuosien varrella maalattu katuihin lukuisia 3D-kuvia, jotka ovat oikeasta perspektiivistä katsottuna näyttäneet todella aidontuntuisilta. Usein kuvissa on nähty maassa oleva kuoppa, ja näin on käynyt myös nyt.

Lontoossa on nimittäin maalattu katuun maailman suurin 3D-kuva, jolla oli kokoa huimat 890 neliötä. Kuvasta saa vaikutelman, että sen päällä kuntoilevat ihmiset olisivat todellisuudessa valtavan kanjonin päällä olevilla kallionkielekkeillä. Katso kuva tästä.

Edellinen maailmanennätys tehtiin helmikuussa Kiinassa, jossa taiteilija Qi Xinghua, eli Michael Qi, teki upean 3D-katumaalauksen Guangzhoun kaupungissa Guangzhou Baiyan Wanda aukiolle. Lions Gate Gorge -nimisen teoksen Kivisillä reunoilla alas putoavat vesimassat kahdesta vesiputouksesta ja syvällä pohjalla nähdään vehreinä kukoistavia ruohoseinämiä.