Virtahepo lemmikkinä koitui kohtaloksi – Hippo tappoi isännän

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla lähes kaikista mahdollisista eläimistä on tehty kotieläimiä tai jopa lemmikkejä. Esimerkiksi allligaattorit ovat aiheuttaneet Yhdysvalloissa paljon ongelmia. Kerroimme aiemmin kuinka Etelä-Afrikasta löydettiin pariskunta, jolla on virtahepo lemmikkinä.

Humphrey-niminen virtahepo nousi nettitähdeksi, kun videot sen perhe-elämästä julkaistiin verkossa. Nyt perhe-elämä on kuitenkin päättynyt traagisesti, kun 1.200 kilon painoinen Humphrey  on tappanut isäntänsä Marius Elsin.

Jostain vielä tuntemattomasta syystä valtava lemmikki oli purrut isäntäänsä veitsenterävillä hampaillaan useita kertoja ja sen jälkeen vetänyt isäntänsä veteen, Daily Beeld uutisoi.

Virtahepoa pidetään yhtenä Etelä-Afrikan vaarallisimmista eläimistä, sillä erittäin aggressiiviset eläimet kykenevät suuresta koostaan huolimatta juoksemaan valtavalla nopeudella ja tappamaan ihmisen yhdellä puraisulla.