Kovistähti itki tuntikausia: ”En edes tiennyt oliko hän elossa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittu miestähti Gerard Butler nousi kansainvälisesti tunnetuksi vuonna 2007 elokuvallaan 300. Sittemmin näyttelijä on tähdittänyt lukuisia elokuvia kuten The Ugly Truth, P.S. Rakastan sinua ja Lainkuuliainen kansalainen. Butler on myös niittänyt menestystä seksikkäimpien miesten äänestyksissä.

Skotlannissa varttuneen Butlerin vanhemmat erosivat, kun hän oli vasta kahden vuoden ikäinen. Näyttelijä asui eron jälkeen äitinsä kanssa ja tapasi isänsä uudelleen vasta 16-vuotiaana. Nyt 42-vuotias skottitähti paljasti vuodattaneensa kyyneliä tuntikausia, kun hän tapasi isänsä ensimmäisen kerran 14 vuoden jälkeen.

– En tuntenut isääni ja en edes tiennyt oliko hän elossa. Eräänä päivänä hän ilmestyi kotiini. En yleensä itke, mutta silloin vollotin noin viiden tunnin ajan, Butler kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Butler kertoi jälleennäkemisen jälkeen viettäneensä paljon aikaa isänsä kanssa. Hän kertoi matkustaneensa usein Kanadaan isänsä luokse ja pitäneensä tähän tiiviisti yhteyttä. Näyttelijä kertoi myös uudelleen syntyneen isä-poika-suhteen muuttaneen hänen elämänsä.

Gerard James “Gerry” Butler syntyi Skotlannin Glasgow’ssa ja varttui siellä koko nuoruutensa. Hollywoodin komistus opiskeli aiemmin lakia arvostetussa yliopistossa. Mies ei kuitenkaan pitänyt työstään lain parissa ja ei koskaan saanut lakimiehen pätevyyttä. Hän myös joi rajusti alkoholia nuoruudessaan ja sai potkut työpaikaltaan laiminlyönnin takia.