Selena Gomez paljasti mihin työntää kätensä vapaa-ajallaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinitähtien kuumaan a-sarjaan lukeutuva laulaja-näyttelijä Selena Gomez kertoi äskettäin haaveilevansa Glee-hittisarjan tähteydestä. Poppari tähditti äskettäin Monte Carlo -elokuvaa Glee-komistus Cory Monteithin kanssa ja haluaisi nyt tähdittää samaa hittisarjaa.

Nyt poptähti Justin Bieberin kanssa seurusteleva Selena Gomez on paljastanut, mikä on hänen lempipuuhansa vapaa-ajallaan. Teinitähti nimittäin rakastaa leipomista. Gomez myönsi, ettei pidä itseään viiden tähden ravintolan kokkina, mutta uskoi kehittyvänsä koko ajan paremmaksi leipuriksi.

– Tykkään leipoa keksejä ja kakkuja. En ole siinä kovin hyvä, mutta leipominen on hauskaa. Voin sotkea rauhassa ja saan samalla kokemusta, Gomez kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Disney-televisiokanavan kasvatti kertoi myös rakastavansa sohvalla makoilua hyvän leffan parissa. Gomez kertoi rentoutuvansa kotona mukavissa arkivaatteissa. Teinitähti pitää stailauksesta, mutta nauttii siitä, että saa hengailla kotonaan farkuissa ja hiukset poninhännällä.

Selena Gomez aloitti uransa musiikin parissa vuonna 2006. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan on muun muuassa Love You Like a Love Song, Tell Me Something I Don’t Know ja Who Says. Kaunotar on myös esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Tuhkimotarina 2, Operaatio Prinsessa ja Monte Carlo. Gomez juonsi 6. marraskuuta MTV European Awards -palkintogaalan Irlannissa.