Jennifer Lopezin esityksestä ei seksiä puuttunut – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Jennifer Lopez on ollut viime aikoina otsikoissa erityisesti avioeronsa ja sitä seuranneiden suhdekiemuroiden merkeissä. Äskettäin kahden lapsen äidin uutisoitiin pokanneen 18 vuotta nuoremman taustatanssijansa Casper Smartin.

Nyt seksikäs 42-vuotias Jennifer Lopez tarjosi viikonloppuna American Music Awards -tapahtumassa esityksellään melkoista silmänruokaa. Kurvikas kahden lapsen äiti oli nimittäin pukeutunut ihoa myötäilevään kimallepukuun. Latinolaulajatar nähtiin esityksessä myös paidattomien lihaskimppujen ympäröimänä.

Huippukunnossa oleva tähti lauloi ja tanssi yleisölle sydämensä kyllyydestä. Näyttävässä kolmen kappaleen esityksessä nähtiin myös upeita stuntteja. Lopez muun muuassa roikkui erään miestanssijan käsivarsilla ja pyöri ympyrää ilmassa. Tähti myös innostui hieromaan takapuoltaan räppäri Pitbullin etumukseen.

Jennifer Lopez ja Marc Anthony ilmoittivat taannoin eroavansa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunnan eron syyksi epäiltiin kaunottaren ihastusta I’m Into You -musiikkivideossaan esiintyvään malliin William Levyyn. Myös Anthonyn rahaongelmien uskottiin liittyneen avioeroon. Laulajat ovat kuitenkin pysyneet ystävinä lastensa tähden, sillä heillä on kolmevuotiaat kaksoset Emme ja Max.