Jordin Sparksin uskomaton muodonmuutos – laihtui mallimittoihin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

American Idol -kilpailun kaikkien aikojen nuorin voittaja Jordin Sparks nousi kuuluisuuteen jo 17-vuotiaana. Hieman rehevänä kaunottarena tunnetuksi tullut laulaja sai taannoin kiinnityksen The Jonas Brothers -yhtyeen kiertueen lämmittelijäksi, jonka jälkeen hän päätti pudottaa painoaan.

Nyt 21-vuotiaan poptähden laihdutusprosessi näyttää tuottaneen tulosta, sillä neitokaisen kiinteytynyt vartalo ei jäänyt huomaamatta Las Vegasissa. Pikkumustaan pukeutunut ja kilonsa karistanut Sparks oli nimittäin esiintymislavalla upea ilmestys.

Jordin Brianna Sparks työskentelee myös satunnaisesti mallina. Arizonassa varttunut poplaulaja osallistui ennen American Idol -ohjelmaa lukuisiin kykyjenetsintäkilpailuihin. American Idol -voiton jälkeen Sparksin ura oli huipussaan, sillä tähti julkaisi muun muuassa poppari Chris Brownin kanssa hitiksi nousseen No Air -kappaleen. Nuori laulaja on vahvasti uskovainen ja on kertonut säästävänsä neitsyyttään avioliittoon.