Justin Bieber ”saavutti murrosiän” – kasvatti amisviikset

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimman teinitähden Justin Bieberin väitettiin äskettäin harrastaneen seksiä 20-vuotiaan faninsa kanssa ja olevan tämän nelikuukautisen poikavauvan isä. Poplaulaja on tyrmännyt rajut huhut ja teki muutama päivä sitten isyystestin todistaakseen seksiskandaalin tekaistuksi.

Baby-hittikappaleellaan ennätyksiä rikkonutta Bieberiä on kutsuttu useaan otteeseen ”Babyfaceksi”. Nyt 17-vuotias teinitähti näyttää kuitenkin yrittävän karistaa pikkupojan maineensa. Popparin tuoreet ”amisviikset” saatiin nimittäin ikuistettua kameralle Pencils of Promise -gaalaillassa.

Popparin väitetty seksikumppani Mariah Yeater on antanut julkisuuteen jo useita haastatteluita. Nainen on myös paljastanut värikkäitä yksityiskohtia parin pikaisesta seksisessiosta. Bieber taas on kertonut, ettei halua ikinä nähdä kohufaniaan. Teinitähden mielestä tapaaminen nimittäin olisi “ajanhukkaa”.

Poikavauvan äidin mukaan he harrastivat seksiä tähden konsertin takahuoneessa Los Angelesin Staples-areenalla. Kohufani kertoi, ettei Bieber halunnut käyttää kondomia, koska yhdyntä oli popparille ensimmäinen. Naisen mukaan teinitähti oli myös nolostunut, koska seksi kesti vain 30 sekuntia.