Kristen Wiig riisui seksikkäisiin kuviin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Saturday Night Live -sketsisarjasta tuttu näyttelijätär Kristen Wiig nähtiin äskettäin Suomenkin valkokankailla Morsiusneidot-elokuvassa. Suosikkikoomikko näytteli myös taannoin Twilight-tähti Kristen Stewartin rinnalla elokuvassa Adventureland.

Nyt 38-vuotias näyttelijätär riisui vaatteensa GQ-lehden kuvauksissa. Wiig nimittäin poseerasi lehdelle mustissa alusvaatteissa ja pienessä jakussa. Kaunotar toikin kuvauksen myötä itsestään uusia puolia, sillä tähden kollegat ovat väittäneet Wiigin olevan ujo ihminen.

– Kristen on todella ujo. Hän osaa kuitenkin tehdä hulluja asioita roolihahmojensa kanssa, Wiigin vastanäyttelijä Jon Hamm kertoi The Daily Mail -lehden mukaan.

Kristen Wiig teki elokuvadebyyttinsä vuonna 2007 elokuvassa Paksuna, jonka päätähtinä nähtiin Katherine Heigl ja Seth Rogen. Hän on myös toiminut ääninäyttelijänä animaatioelokuvassa How To Train Your Dragon. Aiemmin tänä vuonna koomikko sai tunnustusta työstään, sillä hänet nimettiin Vuoden naiskoomikoksi. Tähti nimettiin myös äskettäin PETA-järjestön seksikkäimpien kasvissyöjien joukkoon.