Nämä joulupukkikuvat voivat aiheuttaa elinikäisiä traumoja

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Moni on varmasti joskus istunut joulupukin polvella laulun tai lahjatoiveiden merkeissä. Nuo joulun sanomaa levittävät valkopartaiset ukkelit voivat kuitenkin aiheuttaa lapsille traumoja.

SketchySantas-sivusto julkaisi nimittäin nyt kuvasarjan karmaisevimmista joulupukeista. Löytyykö sinun perheesi valokuva-albumista vastaavia otoksia? Joissakin kuvissa nähdään muun muuassa kuinka joulupukkien pään peitteenä on pelottavia naamareita.

Luonnottomat ja jopa pelottavat naamarit voivat aiheuttaa lapsille jopa painajaisia. Jotkut joulupukin sylissä istuneet lapset näyttävätkin kuvissa hätääntyneiltä ja itkuisilta. Joidenkin lapsien kasvoilta voi jopa havaita avunhuutoja. Eräässä kuvassa nähdään myös, kuinka erikoinen punatakkinen pukki kuvaa videokameralla minimekkoista cheerleaderia.