Tältä Tiger Woodsin salarakas näyttää nyt – bikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Urheiluhistorian suurin seksiskandaali sai alkunsa vuonna 2009, kun golf-tähti Tiger Woods kolaroi Escalade-ökyautonsa päin puuta. Omituisen kolaroinnin jälkeen julkisuudessa paljastui maailman vaikutusvaltaisimman urheilijan pettäneen vaimoaan useiden naisten kanssa.

Yksi Woodsin salarakkaista oli amerikkalaiskaunotar Rachel Uchitel, joka tienasi seksiskandaalin myötä miljoonia dollareita. Nyt 36-vuotias povipommi nauttii kuitenkin avioelämästä, sillä Uchitel meni äskettäin salaa naimisiin nuoren miehen Matt Hahnin kanssa.

Kaunotar kuvattiin viikonloppuna Villa del Plamar hotellin edustalla bikineissä tuoreen siippansa kanssa. Timmissä kunnossa oleva neitokainen nautti muun muuassa vesileikeistä kylmän virvokkeen ja melontavälineiden kera.

Rachel Uchitel sai taannoin potkut Diili-ohjelmasta jo ennen kuvausten alkamista. Hänen maailmanvalloituksensa ei ole sujunut kovinkaan hyvin. Kaunotar pursotti taannoin tilipussiaan 300.000 dollarilla poseerattuaan Playboy-lehdelle. Varsinaisen omaisuutensa hän ansaitsi kuitenkin, kun Woods maksoi naiselle miljoonia siitä, ettei tämä paljastaisi parin seksileikkejä.