Rihannan rintoja kouritaan rohkeassa promokuvassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Barbadosilla varttunut poptähti Rihanna nimettiin äskettäin maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Suursuosiosta nauttiva nuori laulaja haluaisi löytää rinnalleen miehen, mutta tähden kiireinen työaikataulu rajoittaa poikaystävän metsästystä.

Nyt räväkästä imagostaan tunnettu Rihanna poseeraa seksikkäänä uuden Talk That Talk -albuminsa promokuvassa. Poptähden rinnat ovat joutuneet samalla kourimisen kohteeksi, sillä laulajan muodot ovat päässeet naisen käsien alle piiloon. Laulaja poseeraa kuvassa sikari suussa.

Kuva: Def Jam Recordings

Rihannan uusimman We Found Love -singlen musiikkivideo aiheutti äskettäin närää sosiaalityöntekijöiden keskuudessa. Raiskauksien uhrien kriisikeskuksen mielestä video on häpeänpilkku. Heidän mielestään raju materiaali näyttää väärää kuvaa naisten asemasta. Videolla Rihanna riitelee muun muuassa rajusti hänen poikaystäväänsä näytelleen Dudley O’Shaughnessyn kanssa.