F1-perijättären ökykoti: Oma yökerho ja koirakylpylä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Formulamoguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on ollut viime aikoina otsikoissa rohkeiden kuviensa merkeissä. Ökyrikkaan seurapiirijulkkiksen Miljardin dollarin tyttö -realitysarja julkaistiin 4. marraskuuta.

Bernie Ecclestone osti taannoin Tamara-tyttärelleen 45 miljoonan punnan ökykartanon. Nyt 27-vuotias rahassa kylpevä neitokainen remontoi hulppeaa kotiaan uuteen uskoon 18 miljoonalla punnalla. Tamaran kotiin nimittäin rakennetaan muun muuassa maanalainen yökerho, koirakylpylä ja keilahalli. Katso kuvia tästä.

Perijätär paljasti myös, että hän aikoo ostaa kotiinsa miljoonalla punnalla kristallisen kylpyammeen. Shoppailuriippuvaisen Tamaran kodin kohokohtiin kuuluu myös valtava vaatehuone, jota voisi verrata vaatekauppaan. Tähdellä on nimittäin omat käytävät muun muuassa arkivaatteille, iltavaatteille, alusvaatteille, laukuille ja kengille.

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa.