Jennifer Lopezin poikaystävä Casper Smartin rötökset paljastuivat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Jennifer Lopez on ollut viime aikoina otsikoissa erityisesti avioeronsa ja sitä seuranneiden suhdekiemuroiden merkeissä. Äskettäin kahden lapsen äidin uutisoitiin pokanneen 18 vuotta nuoremman taustatanssijansa Casper Smartin.

Jennifer Lopez ja Casper Smart viettävät huhujen mukaan suurimman osan yhteisestä ajastaan vällyjen välissä. Seksisuhde voi kuitenkin joutua pian jäihin, sillä laulajan nuori rakastajatar voidaan tuomita 90 päiväksi vankilaan. Smart ei nimittäin ole maksanut sakkomaksujaan, joita hän on kerännyt useista ylinopeuksista ja liikennerikkomuksista.

Contact Music -sivuston mukaan Smart ajoi liikenteessä useiden vuosien ajan ilman voimassaolevaa ajokorttia. Smartilla onkin nyt rästissä 26.000 dollaria sakkoja eri liikennerikkeistä. Hän joutuu oikeuden eteen ensi vuoden alussa ja sitä ennen tanssijan tulee tehdä kymmenen päivää yhdyskuntapalvelua. Jos tuomari julistaa Smartin syylliseksi, tanssijanuorukainen voi joutua kaltereiden taakse.

Jennifer Lopez ja Marc Anthony ilmoittivat taannoin eroavansa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunnan eron syyksi epäiltiin kaunottaren ihastusta I’m Into You -musiikkivideossaan esiintyvään malliin William Levyyn. Myös Anthonyn rahaongelmien uskottiin liittyneen avioeroon. Laulajat ovat kuitenkin pysyneet ystävinä lastensa tähden, sillä heillä on kolmevuotiaat kaksoset Emme ja Max.