Exä paljasti miltä Brad Pitt näyttää alastomana

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäkomistus Brad Pitt järkytti äskettäin fanejaan ilmoittamalla jäävänsä eläkkeelle kolmen vuoden sisällä. Kuuden lapsen isä lopettaa näyttelemisen ja siirtyy kameran toiselle puolelle ennen kuin täyttää 50 vuotta. Hollywood menettääkin pian yhden kirkkaimmista tähdistään.

Nyt Brad Pittin ex-tyttöystävä Sinitta Renet Malone paljasti yksityiskohtia suhteestaan näyttelijään I’m A Celebrity… Get Me Out of Here! -realitysarjan kuvauksissa. 43-vuotias laulajatar deittaili Pittin kanssa 1980-luvun loppupuolella. Hän kertoi pitäneensä näyttelijästä etenkin makuuhuoneen puolelle.

– Brad oli kuuma ja hänen vartalonsa oli yksi upeimmista, joita olen koskaan nähnyt. Tapailin häntä kahden vuoden ajan, Sinitta paljasti The Daily Mail -lehden mukaan.

Sinitta tunnetaan myös on-off-suhteestaan viihdemoguli Simon Cowellin kanssa. Nykyään takavuosien hittilaulajatar on menestynyt televisiotähtenä, sillä hän on esiintynyt Simon Cowellin ja Louis Walshin tuomariavustajana Britannian X Factor -ohjelmassa.

Hollywood-tähti Brad Pitt laittoi äskettäin Malibussa sijaitsevan ökykotinsa myyntiin 13 miljoonalla dollarilla. Sittemmin luksuskoti kiinnosti monia supertähtiä ja seuraavaksi omistajaksi veikattiin muun muuassa Oscar-palkittua Reese Witherspoonia. Myös televisiotähti Ellen DeGeneres on kertonut kiinnostuneensa Pittin rantalukaalista ja harkitsevansa sen ostamista.