Bloggaaja testasi vodkatamponin: ”Ihan kuin tulitikku palaisi vaginassa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla uutisoitiin aiemmin tänä vuonna nuorten keskuudessa yleistyneestä vodkatamponi-villityksestä. Etenkin teinitytöt ovat käyttäneet vodkassa liotettuja tamponeja humaltumiskeinoina. Nyt eräs bloggaaja on kokeilut nuorten villitystä saadakseen näyttöä sen toimivuudesta.

Huffington Post -sivuston bloggaaja Danielle Crittendenin mielestä vodkatamponi-villitys on noussut jo urbaaniksi legendaksi. Nainen etsikin internetistä tietoa sen käytöstä ja ei löytänyt yhtäkään artikkelia, jossa kerrottaisiin sen toimivan humalluskeinona. Bloggaaja päättikin testata itse kotonaan vodkatamponin toimivuutta.

– Ei herranjum….. Auuuuuuuu, tämä on kamalaa. Ihan kuin joku olisi sytyttänyt tulitikun siellä, nainen kuvaili reaktioitaan blogissaan.

Naisen mukaan vodkassa liuotettu tamponi tuntui alapäässä tuskallisen polttavalta. Hän kertoi pitäneensä yhtä tamponia sisällään kymmenen minuutin ajan, mutta ei huomannut humaltuneensa siitä. Daniellen mukaan hän tunsi vain pientä huimausta alkoholissa kastetun tamponin aiheuttamasta polttelusta ja kirvelystä.