Scotty McCreeryn esitys pahasti pieleen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuositun American Idol -ohjelman tuoreimman tuotantokauden voittaja Scotty McCreery on jo kovaa vauhtia vakuuttamassa paikkansa kirkkaimpien kantritähtien joukossa. Nuori laulaja julkaisi Clear as Day -debyyttialbuminsa 4. lokakuuta 2011.

Nyt 18-vuotias kantritähti jäi nolosti kiinni huulisynkkaamisesta Macy’s-kauppaketjun kiitospäivän paraatissa. Laulaja nimittäin aloitti laulamaan liian myöhään The Troubled with Girls -kappalettaan. Nolo moka saatiin ikuistettua televisiokameroille.

Videolla nähdään, kuinka kuuluttaja kertoi yleisölle Scottyn esittävän hittisinglensä. Kappaleen alettua soimaan Scotty näytti olevan täysin muissa maailmoissa, sillä laulaja unohti aloittaa kappaleensa laulamisen oikeaan aikaan. Notkahduksensa huomattuaan kantrinuorukainen alkoi pikaisesti jatkamaan kappalettaan.

Scotty McCreery tuli kaikkien aikojen toiseksi nuorimmaksi American Idol -voittajaksi voitettuaan kilpailun 25. toukokuuta. Kuudennen tuotantokauden voittaja Jordin Sparks on edelleen nuorin kilpailun voittaja. Pohjois-Carolinassa syntyneen Scottyn on väitetty seurustelevan kilpailussa toiseksi sijoittuneen kantrineitokainen Lauren Alainan kanssa. Parivaljakko on tyrmännyt romanssihuhut ja kertonut olevansa vain hyviä ystäviä.