BB-Sebastian yllätti: ”Kaikki aika menee seksiin”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asustava BB-Sebastian on uskovainen nuori mies, joka ei voi sietää esiaviollista seksiä. Siksi hän onkin päättänyt säästää oman poikuutensa avioliittoon. Sebastian on kuitenkin usein kertonut olevansa todellisuudessa erittäin viriili.

Tänään Sebastian yllätti asukkaat jälleen kommentillaan.

– Mä toivon, että mun vaimo ei ole mua viriilimpi. Sillä jos mä yhtään itseäni tunnen, niin mä oon tosi viriili. Mä toivon, että se ei ole mua viriilimpi, kun sit meillä menee kaikki aika siihen hommaan. Mieti jos se on mua viriilimpi. Voikohan siihen seksiin kyllästyä? Sebastian pohti.

Janicalla olisi ollut jälleen asiaan liittyvä herkullinen tarina mielessä, mutta kameroiden takia sekin jäi kertomatta.

– Joo mä kerron teille… No, ehkä mä kerron teille sit tän jälkeen. Se liittyy tohon. Synnytyksen jälkeen ei saisi pariin viikkoon harrastaa seksiä, mutta mä tein niinkin, Janica kertoi.