Jennifer Lopez kuherteli nuoren ”seksikumppaninsa” kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Jennifer Lopez on ollut viime aikoina otsikoissa erityisesti avioeronsa ja sitä seuranneiden suhdekiemuroiden merkeissä. Äskettäin kahden lapsen äidin uutisoitiin pokanneen 18 vuotta nuoremman taustatanssijansa Casper Smartin.

Huhujen mukaan Jennifer Lopez pitää romanssiaan 24-vuotiaaseen Smartiin vain hauskana irroitteluna. Suhde ”seksikumppaniin” näyttää kuitenkin vakavoituneen, sillä tähti kuvattiin äskettäin lomailemassa toyboynsa kanssa läheisissä tunnelmissa Havaijilla.

Pariskunnan kerrottiin nauttineen toistensa seurasta ja auringosta Kauai-saarella. Latinolaulajan kolmevuotiaat kaksoset Max ja Emme olivat myös mukana rantalomalla. Lähteen mukaan Casper leikki jatkuvasti rannalla Jenniferin taaperoiden kanssa.

– Casper on loistava lasten kanssa. Hän leikki heidän kanssaan ja teki muun muuassa Emmen kanssa kuperkeikkoja. Jennifer sai rentoutua rauhassa sillä aikaa, kun Casper leikki lasten kanssa, lähde paljasti Us Weekly -sivustolle.

Jennifer Lopez ja Marc Anthony ilmoittivat taannoin eroavansa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunnan eron syyksi epäiltiin kaunottaren ihastusta I’m Into You -musiikkivideossaan esiintyvään malliin William Levyyn. Myös Anthonyn rahaongelmien uskottiin liittyneen avioeroon. Äskettäin eronnut pariskunta esiintyi American Music Awards -palkintogaalan lavalla laulaja Pitbullin kanssa.