Michael Buble myi Suomessa kultaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalaisen supertähti Michael Bublen tuore joululevy Christmas on tänään ylittänyt kultalevyrajaan oikeuttavan myyntimäärän Suomessa. Albumi on myös maailmalla noussut levymyyntilistojen kärkeen ja myynyt neljässä viikossa yli kolme miljoonaa kappaletta.

Christmas-albumilla Michael Buble tulkitsee upeasti perinteisiä joulukappaleita kuten White Christmas, Jingle Bells ja Silent Night. Soolokappaleiden lisäksi levyllä kuullaan muutama duetto sekä Bublen tekemä uusi joulukappale Cold December Night. Los Angelesissa ja Vancouverissa äänitetyn albumin ovat tuottaneet David Foster, Bob Rock ja Humberto Gatica.

Suomessa Buble vieraili ensimmäistä kertaa viime perjantaina, jolloin hän esiintyi suositussa Korkojen Kera -ohjelmassa. Suomalaisfanien iloksi hän palaa Suomeen huhtikuun 20. päivä, jolloin suosikkiartisti konsertoi Hartwall Areenalla.

Michael Buble on yksi tämän hetken suosituimmista miesartisteista. Hänen albumeitaan on myyty maailmanlaajuisesti yli 33 miljoonaa kappaletta ja hänet on palkittu lukuisilla Grammy -palkinnoilla.