Tulisa Contostavlos seksikkäässä minimekossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos tuli alunperin tunnetuksi N-Dubz-yhtyeen jäsenenä. Yhtye soittaa pääasiassa hiphop ja r&b -musiikkia. Laulajatähti nähdään parhaillaan myös tuomarina brittiläisen X Factorin kahdeksannella tuotantokaudella.

Nyt hurjan muodonmuutoksen tuomarointipaikkaansa varten tehnyt laulajatar poseeraa tuoreimmissa kuvissaan seksikkäässä minimekossa. Metallinhohtoisissa korkokengissä keimaileva brunette paljastaa nimittäin pitkät säärensä N-Dubz-yhtyeen uusissa promokuvissa. Katso kuvat tästä.

Tulisa laitatutti muun muuassa hammasrivistönsä kuntoon tuomarointipaikkaansa varten. Tähti myös laihtui rutkasti ja värjäsi hiuksensa tummiksi. Hänen on väitetty kopioivan potkut saanutta Talent-tuomaria Cheryl Colea.

23-vuotias laulajatähti kertoi äskettäin yksityiskohtia rajusta lapsuudestaan Style-lehden haastattelussa. Tulisa kasvoi pahamaineisella alueella Lontoossa ja kertoi aloittaneensa juomisen ja huumeiden käytön jo ennen murrosikää. Hän kertoi myös menettäneensä neitsyytensä 14-vuotiaana. Tulisan mielestä hän kehitti itselleen kovan kuoren nuorena, koska häntä kiusattiin koulussa.