Uusi kohuväite Pippa Middletonin eron syystä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britannian kuninkaallisen Kate Middletonin pikkusisko Pippa Middleton on nykyään maailman seuratuimpia julkkiskaunottaria. Aiemmin tässä kuussa Pippan kerrottiin eronneen poikaystävästään Alex Loudonista puolentoista vuoden seurustelun jälkeen.

Eron syitä onkin spekuloitu mediassa viime aikoina. Pippan nimittäin väitettiin saaneen kenkää poikaystävältään, koska hän ei muun muuassa ollut tarpeeksi laadukasta vaimomateriaalia. Nyt eronneen pariskunnan ystävät kertoivat julkisuuteen uuden kohuväitteen eron syystä.

Lähteen mukaan entinen krikettipelaaja Alex nimittäin jätti 27-vuotiaan Pippan, koska hän jäi tyttöystävänsä kuninkaallisen isosiskon Catherinen varjoon. Pippan läheiset välit ruhtinatar Catherinen kanssa aiheuttivat ristiriitoja suhteessa, sillä komistus ei jaksanut enää taistella huomiosta kuninkaallisen kanssa.

– Catherine tulee aina olemaan Pippan ykkösprioriteetti. Hän pistää siskonsa kaiken edelle, lähde paljasti Showbizspy-sivuston mukaan.

Näyttelijäkomistus Justin Timberlake paljasti äskettäin ihastuksensa Pippa Middletoniin. Radio- ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan taannoin maailman halutuimmaksi naistähdeksi, ja monet amerikkalaiset televisiokanavat ovat jo kosiskelleet Middletonia vieraaksi ohjelmiinsa. Kaunotar nähtiin äskettäin Suomen televisiossa, sillä Sub esitti 27. syyskuuta dokumentin Hulluna Pippaan.