Murtunut BB-Janica luovuttamassa: ”Lähen täältä v**un sirkuksesta!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Big Brother -talon loputkin asukkaat saivat tänään tietää, että tuotantokausi kestääkin odotettua pidempään. Ohjelman finaali kisataan vasta viikkoa odotettua myöhemmin. Jotkut asukkaista tyrmistyivät täysin tuotannon salaisuudesta.

BB-Janica on potenut kovaa koti-ikävää jo useiden päivien ajan. Tänään talon tunnelmalliset jouluhipat saivat kahden lapsen äidin vuodattamaan kyyneleitä. Janica murtuikin täysin, kun loput asukkaat saivat tänään tietää tuotannon vaietun salaisuuden kauden todellisesta pituudesta.

– Mä mietin, et menen luovuttamaan ja lähen v**tuun täältä. Haluun olla sunnuntaina kotona, sängyssä itkenyt BB-Janica sanoi.

– Mieti tarkkaan. Me ollaan satojentuhansien eurojen arvoisia, BB-Sebastian lohdutti.

– En ois uskonut, et oisin ees tänne asti. Jos mua ei äänestetä, niin mä lähen sit, Janica vannoi.

– Et sit karkaa mihinkään, BB-Mikael sanoi.

– Mul on niin ikävä ja mun kuuluu olla kotona, eikä täällä. Oon luvannut olla mun lasten kanssa 4. joulukuuta, enkä täällä v**tun sirkuksessa, Janica sanoi kyyneleiden lomasta.