Poptähti George Michael hengenvaarassa – siirretty teho-osastolle!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

WHAM!-yhtyeen toisena puoliskona tunnetuksi 1980-luvulla tullut poptähti George Michael istui viime syksynä vankilassa rattijuopumuksesta saamaansa tuomiota. Äskettäin Michael vahvisti huumeidenkäytön johtaneen lopulta hänen 15 vuoden seurustelusuhteensa päättymiseen.

Nyt 48-vuotiaan poptähden uutisoitiin joutuneen teho-osastolle hengenvaarallisen keuhkokuumeen takia. George Michael on parhaillaan yksityissairaalassa Itävallan pääkaupungissa Wienissä. Laulajan kerrottiin makaavan 100.000 dollarin arvoisessa erikoissängyssä, joka on suunniteltu keuhkopotilaiden hoitoon.

– Toistaiseksi sänky on pelastanut Georgen hengen. Hänen tilansa on kuitenkin vakava, lääkäri Carol Cooper kertoi Exposay-sivuston mukaan.

Georgen läheiset ja fanit ovat huolissaan teho-osastolla makaavasta laulajasta. Supertähden väitettiin kärsineen rajuista hengitysvaikeuksista, jotka johtuvat usein keuhkokuumeesta. Lääkärin mukaan George on tällä hetkellä kriittisessä tilassa, mikä voi johtaa poptähden kuolemaan. Laulajan myös kerrottiin hengittävän vain hengityskoneen avulla.

George tuli kaapista ulos vuonna 1988, kun siviiliasuinenpoliisi pidätti laulajan Beverly Hillsin julkisessa WC:ssä siveettömän käytöksen takia. George Michael on myös muun muuassa pidätetty puskaseksistä. Lähteet ovat kertoneet lehdille, että laulajatähden huumehelvetti oli syynä pariskunnan eroon, jonka merkeissä hänet on tuomittu pariinkin otteeseen myös oikeudessa. George Michael on myöntänyt ongelmiensa vakavuuden itsekin ja hän on parhaillaan terapiassa ongelmansa takia.