Takavuosien popsuosikki tekee paluun: ”Kiertue ja uusi levy!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vuonna 1999 perustettu popyhtye S Club 7 nousi kansainväliseen kuuluisuuteen Miami 7 -televisiosarjan myötä. Viisi vuotta kasassa pysynyt bändi julkaisi neljä studioalbumia ja saavutti suurta suosiota ympäri maailman. Yhtyeen managerina toimi Spice Girls -tyttöbändin manageri Simon Fuller.

Nyt The Sun -lehti kertoo, että takavuosina poplistojen kärjessä keikkunut S Club 7 -yhtye aikoo tehdä paluun. Kaikki yhtyeen seitsemän jäsentä haluavat nimittäin lähteä yhdessä kiertueelle. Laulajien edustajat yrittävät parhaillaan solmia sopimusta S Club -brändin omistajan Simon Fullerin kanssa.

– S Club 7 haluaa tehdä televisiosarjan paluustaan. He suunnittelevat myös kiertuetta ja uutta albumia, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Bändin edustaja ei ole suostunut kommentoimaan comeback-uutista. Muutama yhtyeen jäsenistä on pysynyt yhdessä yhtyeen hajoamisenkin jälkeen. Poplaulajatar Jo O’Meara ja yhtyeen miestähdet Bradley McIntosh ja Paul Cattermole ovat nimittäin tehneet satunnaisesti keikkaa S Club 3 -nimellä muun muuassa yökerhoissa.

S Club 7 -yhtyeen jäseniä ovat Jo O’Meara, Rachel Stevens, Hannah Spearritt, Tina Barrett, Jon Lee, Bradley McIntosh ja Paul Cattermole. Yhtye on myynyt yli 16 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti. Suurin osa yhtyeen jäsenistä aloitti soolouran bändin hajoamisen jälkeen. Popkaunotar Rachel Stevens on menestynyt parhaiten sooloartistina. Hän julkaisi vuonna 2003 ensimmäisen soolosinglensä Sweet Dreams My LA Ex.