Tulisa Contostavlos rohkeassa asussa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos tuli alunperin tunnetuksi N-Dubz-yhtyeen jäsenenä. Yhtye soittaa pääasiassa hiphop ja r&b -musiikkia. Laulajatähti nähdään parhaillaan myös tuomarina brittiläisen X Factorin kahdeksannella tuotantokaudella.

Nyt 23-vuotiaan Tulisan asuvalinta aiheutti hämmennystä X Factor -ohjelmassa. Laulaja oli nimittäin pukeutunut tiukkaan minimekkoon, jonka läpinäkyvä takaosa paljasti Tulisan pepun katsojille. Kirkkaiden studiovalojen alla tähden kireä asu muuttui hieman odotettua paljastavammaksi.

Kuva: ITV

Laulajatähti kertoi äskettäin yksityiskohtia rajusta lapsuudestaan Style-lehden haastattelussa. Tulisa kasvoi pahamaineisella alueella Lontoossa ja kertoi aloittaneensa juomisen ja huumeiden käytön jo ennen murrosikää. Hän kertoi myös menettäneensä neitsyytensä 14-vuotiaana. Tulisan mielestä hän kehitti itselleen kovan kuoren nuorena, koska häntä kiusattiin koulussa.