Usherin huoltajuuskiista muuttui likaiseksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltalainen Grammy-palkittu poptähti Usher on myynyt kansainvälisesti yli 42 miljoonaa albumia. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muuassa Yeah, Burn, Dj Got Us Fallin’ In Love ja More. Laulaja on kokeillut siipiään myös näyttelijänä.

Usher taistelee parhaillaan lastensa huoltajuudesta oikeudessa. Poptähden ex-vaimo Tameka Raymond vaatii nimittäin nyt parin kahden pojan yksinhuoltajuutta. Tamekan uskotaan muuttaneen mielensä yhteishuoltajuudesta, kun Usher pisti jäihin ex-vaimolleen antaman luottokortin.

TMZ-sivuston saamien dokumenttien mukaan Tameka väittää, että Usher on laiminlyönyt laillisia oikeuksiaan yhteishuoltajuudessa. Poptähti ei ex-vaimon mukaan ole antanut hänelle lupaa matkustaa lastensa kanssa ulkomaille. Tameka vaatii myös laulajalta 34.000 dollarin korvauksia maksamattomista lastenhoitomaksuista.

Laulaja kosi stylistina työskentelevää Tamekaa vuonna 2007 ja pariskunta avioitui samana vuonna. Heillä on kaksi yhteistä poikaa, neljävuotias Usher Raymond V ja kolmevuotiasi Naviyd Ely Raymond. Poptähti haki avioeroa vuonna 2009 ja kertoi samalla julkisuuteen olleensa asumuserossa vaimonsa kanssa jo vuodesta 2008 asti.

Usher huomasi laulutaitonsa yhdeksänvuotiaana, kun hän liittyi nuorten kirkkokuoroon äitinsä kehotuksesta. Hän muuttikin pian perheensä kanssa Atlantaan toteuttaakseen unelmansa laulajana. Poptähti tunnetaan myös bisnesmiehenä, sillä hän omistaa muun muuassa osan Cleveland Cavaliers -koripallojoukkueesta. Supertähti otti myös taannoin suojatikseen teinisensaatio Justin Bieberin, jonka hän tapasi sattumalta erään levy-yhtiön edustalla.