Seiska: Martina Aitolehti heitettiin ulos realitysarjasta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomalainen kohujulkkis ja poptähti Martina Aitolehti palasi taannoin musiikkiuralle vuosien tauon jälkeen julkaisemalla soololevyn. Levy ei kuitenkaan menestynyt kovinkaan hyvin ja Martina sai potkut levy-yhtiöstään.

Nyt Seiska uutisoi, että Martina Aitolehti on poistettu Viidakon tähtöset -ohjelmasta väkivaltaisen käytöksen takia. 29-vuotiaan Martinan väitetään nimittäin hyökänneen toisen naisen kimppuun sarjan kuvauksissa Thaimaassa. Selviytymissarjassa tullaan näkemään lukuisia suomalaisia julkkistähtiä.

Viidakon tähtöset -ohjelman julkkiskatraan joukosta löytyy yhteensä seitsemän vaalea suomalaiskaunotarta. He ovat Susanna Ruotsalainen, Anni Uusivirta, Susanna Sievinen, Maisa Torppa, Iida Ketola, Susanna Penttilä ja Henna Kalinainen.

Martina Aitolehti nousi julkisuuteen vuonna 2004 salasuhteestaan jalkapalloilija Alexei Eremenkon kanssa. Sittemmin kohujulkkiksen maineen saanut Martina on esiintynyt muun muuassa lukuisissa televisio-ohjelmissa kuten Salatut elämät, Big Brother ja Suomen Pelkokerroin. Laulaja-tanssija tähditti myös realitysarjoja Vauvakuumetta ja Isku Kolumbiaan, joissa kuvattiin muun muuassa Martinan raskausaikaa ja perhe-elämää.