BB-talon nimeämisissä tukala tilanne: ”Mitä tässä voi tehdä enää?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat joutuivat tällä viikolla antamaan nimeämispisteensä toisilleen siten, että ne annettiin muiden asukkaiden nähden. Siten spekulaatiot nimeämisten sisällöstä loppuvat kertaheitolla, mutta asukkaille kyseessä oli tiukka paikka.

– Voi Big Brother! Mitä tässä voi tehdä enää!? Sebastian vuodatti tuntojaan.

Sitten olikin jo aika antaa nimeämisen äänet. Mikael toisti ohjeet ja asukkaat kirjoittivat nimeämispisteet liitutauluihin. Ensimmäisenä pisteensä joutui kertomaan Ben, joka antoi pisteensä siksi, että kumpikaan nimetyistä ei ole ollut kovin usein häätöäänestyksessä.

BB-Ben: 2 pistettä Janicalle, 1 piste Sebastianille.

BB-Mikael: 2 pistettä Tanjalle, 1 piste Suville

BB-Sebastian: 2 pistettä Tanjalle, 1 piste Benille

BB-Janica: 2 pistettä Benille, 1 piste Tanjalle

BB-Suvi: 2 pistettä Tanjalle, 1 piste Benille

BB-Tanja: 2 pistettä Sebastianille, 1 piste Suville

– Me sovittiin äsken Janican kanssa, että jos sulle sais antaa, niin me oltais annettu äänet sulle, koska sä et oo saanut niitä. Tää on sellainen asia, että katsojien olisi tullut tehdä tää, Suvi paljasti Mikaelille.