Kirsten Dunst paljasti bikinikroppansa rannalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähti Kirsten Dunst yllätti reilut pari vuotta sitten jopa läheisensä kirjauduttuaan yllättäen vieroitushoitoon alkoholi- ja huumeongelmiensa takia, sillä häntä pidettiin hyvien elämäntapojen vaalijana. Tähti on sittemmin tehnyt työtä muun muuassa hyväntekeväisyyden parissa.

Nyt 29-vuotiaan näyttelijättären bikinikroppa saatiin ikuistettua kameroille Havaijin rannalla. Kirsten Dunst nimittäin nautti auringosta ja viilentävästä vedestä miespuolisen seuralaisensa kanssa mustiin bikineihin sonnustautuneena. Tähti ei välittänyt paparazzeista, vaan joi ystävänsä kanssa muun muuassa olutta ja torkahteli rannalla pyyhkeensä päällä.

Kristen Dunst teki elokuvadebyyttinsä vuonna 1989 Woody Allenin ohjaamassa lyhytelokuvassa Oedipus Wrecks. Tähti nousi kuuluisuuteen jo 12-vuotiaana Interview with the Vampire -elokuvan Claudia-vampyyritytön roolinsa myötä. Tähti tunnetaan kuitenkin parhaiten Spider Man -elokuvasarjasta Mary Jane Watson -roolihahmona. Hänet on näytellyt myös elokuvissa Wimbledon, Marie Antoinette ja Melancholia.