Miehen amputoitu käsi aiheuttaa hämmennystä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ihmiset ottavat nykyään tatuointeja mitä ihmeellisimpiin paikkoihin. Esimerkiksi maailman tatuoiduimmaksi mieheksi nimetty Matt Gone tatuoi taannoin silmämunansa siniseksi ja vihreäksi. Nyt eräs norjalainen mies hankki näyttävän tatuoinnin amputoituun käteensä.

33-vuotias Heine Braeck nimittäin tatuoi 3D-kuvan delfiinistä kädentynkäänsä. Bulgarialaisen Valio Ska’n taiteilema tatuointi näyttää lähes aidolta, sillä miehen ”mukuloitunut” raaja on juuri delfiinin pään muotoinen.

– Rakastan tatuointiani, sillä nyt en enää joudu tuijottamaan käteni vanhaa uloketta, mies kertoi The Daily Mail -lehdelle.

Heine menetti kätensä 13-vuotiaana juna-asemalla sattuneessa onnettomuudessa. Hän oli oikaissut junaradan yli ja menettänyt tasapainonsa kiskojen päällä. Heine tarttui horjahduksensa aikana junat käynnistävään virtajohtoon ja kertoi kätensä ”paistuneen” hetkessä.