Miley Cyrusin asu olikin läpinäkyvä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Disneyn tähtikasvatti Miley Cyrus joutui äskettäin kohuotsikoihin syntymäpäiväjuhlillaan kuvatun videon takia. Videolla teinitähti nimittäin myönsi juhlakansalle polttavansa pilveä. Huumekohun paisuttua mediassa Miley väitti, että kommentit olivat pelkkää näsäviisastelua.

Nyt 19-vuotias Miley Cyrus on vilauttanut pikkuhousujaan läpinäkyvässä mekossa. Teinitähti oli shoppailemassa Maxfield-vaatekaupassa ja joutui paparazzien ympäröimäksi poistuttuaan kaupasta. Salamavalot paljastivat kasvojaan piilotelleen tähden mekon sisällön.

Kahdeksanvuotiaana näyttelijänurasta kiinnostunut Miley Cyrus on seurustellut muun muuassa poppari Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Teinitähden nykyisen poikaystävän Liam Hemswortin väitettiin jättäneen australialaisen tyttöystävänsä Cyrusin takia. Sittemmin kolmiodraaman sivuuttaneet tähdet ovat nykyään rakastuneita.