Khloe Kardashian kuvattiin ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Kahdeksanhenkisen uusperheen elämänkäänteet ovatkin tulleet tutuksi katsojille, sillä perheen arjesta ei puutu dramatiikkaa. Etenkin Kardashianin sisaruskatras Kim, Kourtney ja Khloe ovat nauttineet julkisuuden valokeilasta.

27-vuotias Khloe Kardashian on ollut naimisissa jo kahden vuoden ajan Lakers-koripallojoukkueen pelaajan Lamar Odomin kanssa. Nyt Khloe on kuvattu saapumassa kuntosalilleen ilman meikkejä. Neitokainen ei näyttänyt olevan kovin innoissaan siitä, että kuvaajat sattuivat paikalle.

Khloe Kardashian on puhunut avoimesti julkisuudessa seksielämästään ja miehensä ”jättimäisestä” peniksestä. Myös Khloen isosisko Kourtney Kardashian on kertonut poikaystävänsä Scott Disickin etuvarustuksen olevan massiivinen. 32-vuotias Kourtney nimittäin vertasi sitä ”elefantin kärsään”.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo kuuden tuotantokauden verran. Sarjaa on tuottanut muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin äskettäin ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.