Big Brother on tullut Janicalle kalliiksi

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka Big Brother -talossa parhaillaan kilpaileva BB-Janica esittelee itseään Facebookissa. Eroottisena tanssijana toimiva vaalea neitokainen poseeraa verkossa rohkeissa kuvissa, mutta eräs toinen seikka Facebook-sivuilla on kuitenkin kiinnittänyt myös huomiota.

Mielenkiintoiseksi Janican Facebook-profiilin tekee nimittäin myös se, että Janica mainostaa sielllä tulevia esiintymisiään. Niistä merkittävä osa on hieman yllättäen määrä järjestää vielä Big Brother -kauden aikana. Ensimmäinen keikoista oli jo 30. syyskuuta Jyväskylässä, mutta Janica on talossa yhä edelleen ja kisaa parhaillaan finaaliviikolla.

Keikkakalenterinsa perusteella Janica vaikutti aikoneen lähteä talosta kuukauden sisällä joko häädön kautta tai vapaaehtoisesti. Tähän mennessä häneltä on mennyt ainakin kahdeksan keikkaa sivu suun, joten Big Brotheriin osallistuminen on tullut maksamaan hänelle todennäköisesti viisinumeroisen summan menetettyinä keikkapalkkioina.

30.9 – 1.10 Erotic Days in Jyväskylä

7.10 Hotelli Heinävesi

8.10 Hoteli-Ravintola Kurenkoski, Pudasjärvi

15.10 Ravintola Sopupeli, Vimpeli

21.-22.10 Chicago Erotic, Lahti

5.11 Hotelli Foxmanni, Veteli

11-12.11 Helsingin sEXHIBITION messut

25.11 Ravintola Basso, Turku

4.2 Club Venla, Nurmijärvi

17-18.2 Ravintola Zone, Ruka