Jennifer Lopez jalkapalloili kireässä nahkamekossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Jennifer Lopez on ollut viime aikoina otsikoissa erityisesti avioeronsa ja sitä seuranneiden suhdekiemuroiden merkeissä. Äskettäin kahden lapsen äidin uutisoitiin pokanneen 18 vuotta nuoremman taustatanssijansa Casper Smartin.

Jennifer Lopez yllätti vastikään järjestetyssä American Music Awards –palkintogaalassa esiintymällä ihoa myötäilevässä ja rohkeassa puvussa. Nyt 42-vuotias kahden lapsen äiti esitteli jalkapallotaitojaan hieman erikoisessa asussa. Poptähdellä oli nimittäin päällään kireä nahkamekko ja 15-senttiset Christian Loubotin –merkkikorkokengät. Katso kuvat tästä.

Latinokaunotar on parhaillaan Perussa kuvaamassa uutta Q’Viva! The Chosen –kykyjenetsintäkilpailuaan. Lopez yrittää löytää ohjelman avulla seuraavan supertähden Latinalaisesta Amerikasta. Hän työstää kilpailua ex-miehensä Marc Anthonyn kanssa.

Jennifer Lopez ja Marc Anthony ilmoittivat taannoin eroavansa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunnan eron syyksi epäiltiin kaunottaren ihastusta I’m Into You -musiikkivideossaan esiintyvään malliin William Levyyn. Myös Anthonyn rahaongelmien uskottiin liittyneen avioeroon. Äskettäin Lopez kuvattiin kuhertelemassa nuoren rakastajattarensa kanssa Havaijilla.