Johanna Tukiainen ilakoi: ”Arto on putkassa, minä sviitissä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen on ollut viime päivinä otsikoissa varsin negatiivisissa merkeissä, kun vandaalit tuhosivat hänen kotinsa. Nyt tunnelmat ovat kuitenkin hieman toiset, sillä julkkistähti kehuu innoissaan miten hänen ex-aviomiehensä Arto Länsman on putkassa.

– Hahahahahaha, nyt pitää mennä juuri niinkuin kuuluukin :) Arto on putkassa, ollut siellä varmaan jo 24 tuntia, itse olen hotellin sviitissä :) GOOM keikkakiertue jatkuu tänään yhdessä kauniin Julian kanssa Jyväskylässä, huomenna Helsingissä, Johanna Tukiainen kirjoittaa Facebookissa.

Muutama päivä sitten Tukiainen kertoi verkossa kuinka hänen asuntoonsa oli tunkeuduttu parvekkeen kautta. Sen jälkeen tunkeilijat olivat rikkoneet asunnon irtaimistoa sekä maalanneet seinille hävyttömyyksiä ja väärinpäin olevia ristejä. Tapauksen poliisitutkinta on kesken.