Anna Vyalitsyna saa miehet kuolaamaan

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yksi monista venäläissyntyisistä mallikaunottarista on Anna V, eli Anne Vyalitsyna, joka on tehnyt jo vuosien ajan menestyksekästä malliuraa. Neitokainen seurustelee Maroon 5 -yhtyeen keulahahmon Adam Levinen kanssa.

Nyt upeavartaloinen Anna V nähdään poseeraamassa arkistovideolla, joka on kaivettu uudelleen esiin rokkaripoikaystävän suhteen myötä. Näyttävä ja vauhdikas video saa monet miehet kuolaamaan Maroon 5 -rokkarin kaunista tyttöystävää.

Äskettäin 32-vuotias Levine riisui vaatteensa Venäjän Vogue-lehden kansikuvauksia varten. Myös Anna nähtiin lehden rohkeissa kuvissa, sillä yhdessä otoksessä hän muun muuassa peitti alastoman vartalonsa ainoastaan sähkökitaralla.

Lääkäriperheen lapsi Anne Vyalitsyna aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana Pietarissa MTV-kanavan mallikilpailussa. Hän voitti kilpailun ja muutti pian Pariisiin ja sieltä New Yorkiin. Sittemmin hän on poseerannut lukuisten muotilehtien kuvissa ja muotimerkkien kampanjoissa. Lisäksi hänet on nähty Alanis Morrissetten Out Is Through -musiikkivideossa. Vuonna 2009 hän juoksi New Yorkin maratonin.