Lindsay Lohanin Playboy-alastonkuva vuoti verkkoon

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen julkkistähti Lindsay Lohan joutui äskettäin vankilaan ja virui kaltereiden takana 30 päivän tuomiota vain 4,5 tuntia. Neitokainen on istunut vankilassa jo kolme kertaa. Aiemmillakin kerroilla hän on kärsinyt tuomioistaan kiven sisässä vain murto-osa tuomitusta.

Lindsay Lohan suostui vastikään poseeramaan Playboy-lehdelle miljoonan dollarin palkkiota vastaan. Nyt jatkuvissa ongelmissaan ryvettyvän tähden odotetttu Playboy-lehden seksikäs kansikuva on vuotanut verkkoon. Kuvassa nähdään, kuinka vaalea kaunotar poseeraa korkokengissä alastomana punaisen penkin takana.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan ikuistettiin taannoin punaisella matolla kuvissa, missä tähden hampaat näyttivät syöpyneen pois kovien huumeiden takia. Asiantuntijoiden mukaan törkyiset hampaat johtuivat muun muuassa säännöllisestä tupakan ja pilven poltosta. Sittemmin tähti hankkikin itselleen uudet hampaat ja esitteli arvostetun hammaslääkärin tuotosta mikroblogissaan julkaistussa kuvassa.