Selena Gomez peppu pystyssä bikineissä – poikaystävä kuolasi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinitähtien kuumaan A-sarjaan lukeutuva laulaja-näyttelijä Selena Gomez seurustelee poptähti Justin Bieberin kanssa. Teinitähti on saanut poikaystävänsä fanaattisilta faneilta lukuisia tappouhkauksia ja äskettäin hän joutuikin hankkimaan lähestymiskiellon eräälle ahdistelijalleen.

Nyt rohkeisiin asuihin viime aikoina pukeutunut Selena Gomez kuvattiin bikineissä uima-altaalla. Teinitähti nautti auringosta poikaystävänsä kanssa Meksikon Cabossa ja innostui pyllistelemään Bieberin päällä aurinkotuoleilla pienissä bikineissään. 17-vuotias Bieber taas ryhtyi kuvaamaan keimailevaa tyttöystäväänsä kameralla.

Äskettäin Selena Gomezin vasemmassa nimettömässä bongattiin sormus. Nuorten supertähtien ympärillä pyöriikin parhaillaan kihlaushuhuja. Bieber kertoi taannoin haaveilevansa siitä, että hän on nuori isä. Poppari haluaa nimittäin perustaa perheen jo muutaman vuoden sisällä.

Selena Gomez aloitti uransa musiikin parissa vuonna 2006. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan on muun muuassa Love You Like a Love Song, Tell Me Something I Don’t Know ja Who Says. Kaunotar on myös esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Tuhkimotarina 2, Operaatio Prinsessa ja Monte Carlo. Gomez juonsi 6. marraskuuta MTV European Awards -palkintogaalan Irlannissa.