Totuus supertähden lentokonesekoilusta: Halusi pelata iPhonella!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

30 Rock -komediasarjan yhdysvaltalainen näyttelijä Alec Baldwin on voittanut lukuisia elokuva- ja viihdealan palkintoja. 53-vuotias Baldwin on ollut myös ehdolla Oscar-palkinnon saajaksi parhaasta miessivuosasta. Lahjakas näyttelijä on tehnyt myös monia äänirooleja animaatioelokuvissa.

New Yorkissa asuvan Baldwinin uutisoitiin tällä viikolla saaneen lähtöpassit American Airlines -lentoyhtiön lennolta. Sittemmin asiasta nousu suuri kohu. Nyt on paljastunut, että Baldwin ei suostunut sammuttamaan iPhone-kännykkänsä peliä. Näyttelijän edustajan Matthew Hiltzikin mukaan Baldwin pelasi Words with Friends -sanapeliä, kun koneen henkilökunta valmisteli lentoon lähtemistä.

– Hän rakastaa Words with Friends -peliä niin paljon, että Alec oli valmis poistumaan koneesta sen takia, Hiltzik kertoi Yahoo! News -sivuston mukaan.

Baldwin haukkui tapahtuneen jälkeen lentoyhtiön lentoemännät maanrakoon Twitter-blogissaan. Näyttelijän mielestä he ovat nimittäin ”katolisen koulun liikunnanopettajia 1950-luvulta”. Tähti myös vannoi, ettei tule enää koskaan lentämään kyseisellä lentoyhtiöllä. Asian paisuttua kohuksi Baldwin sulki yllättäen koko Twitter-bloginsa.

Alec Baldwin varttui New Yorkissa ja suoritti Bachelor of Fine Arts -tutkinnon 1990-luvulla New Yorkin yliopistossa. Baldwin kertoi äskettäin, ettei halua muuttaa pois kotikaupungistaan. Tähti palasi tänä vuonna takaisin koulun penkille, koska hän haluaa New Yorkin pormestariksi. Hän kertoi valttikorttinsa pormestariksi pyrkimisessä olevan se, että hän tuntee ja ymmärtää paikallisia.