Ei voi olla totta! Koira ruokailee syöttötuolissa – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lemmikkikoirilta löytyy joskus poikkeuksellisiakin erityistaitoja, ja verkossa on aiemmin nähty esimerkiksi koiria, jotka osaavat noutaa olutpullon kiinni olevasta jääkaapista. Nyt verkossa ihmetyttää erään koiran ruokailujärjestelmä.

Seitsemänkuukautinen Bella-koira nimittäin syö aina ruokansa syöttötuolissa. Saksanpaimenkoira kärsii harvinaisesta sairaudesta, missä koira ei pysty neljällä jalalla seisten syömään. Bellan omistajat keksivät kuitenkin ruokailuongelmaan ratkaisun ja teettivät koiralleen oman syöttötuolin.Kuva: YouTube

Bella asettuu syöttötuoliin aina, kun kuulee omistajiensa soittavan ruokakelloa. Koiran ällistyttävästä ruokailusta onkin julkaistu näyttävä video, jossa nähdään, kuinka Bella syö syöttötuolissa. Koira osaa muun muuassa asettaa itselleen tarjottimen, johon hänen omistajansa tarjoavat ruoan.