Putous-ohjelma tekee paluun – mukana uusia tähtiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna miljoonayleisöjä naurattanut viihdekomeetta Putous jatkuu uudella tuotantokaudella 7. tammikuuta. Suositussa Vuoden sketsihahmo -osiossaan ohjelma marssittaa estradille uudet kahdeksan luomusta jatkamaan Marja Tyrnin ja Munamiehen luomaa viihteen historiaa.

Hartaasti odotettu suosikkiviihdesarja palaa ruutuihin 7. tammikuuta. Viime vuonna Putous keräsi keskimäärin miljoona katsojaa. Suorana lähetyksenä tuleva Putous on osoittautunut koko kansan suosikiksi. Sketsihahmot puhuttavat kaikenikäisiä suomalaisia niin kahvipöytäkeskusteluissa, leikkipuistoissa kuin sosiaalisessa mediassa.

Tällä Putous-kaudella livesketsien ja erilaisten improvisaatiotehtävien parissa ruudussa nähdään dynaamiset taiturit: Iina Kuustonen, Jukka Rasila, Armi Toivanen, Jussi Vatanen, Riku Nieminen, Elena Leeve, Aku Hirviniemi, Jaakko Saariluoma ja Krista Kosonen. Vastaava käsikirjoittaja ja ohjaaja on viime kauden tapaan Petteri Summanen.