X Factor -teinitähdestä tuli ”Brittien Johanna Tukiainen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa julkkikseksi X Factor -ohjelman myötä noussut Frankie Cocozza on usein aiheuttanut pahennusta päihdesekoiluillaan. Nuori laulaja nousi aiemmin taannoin otsikoihin, kun hän vietti päihteidentäytteisen bileillan ja sai saman tien potkut X Factor -kilpailusta.

Nyt poispotkittu nuorukainen on ollut kuitenkin mukana X Factor -ohjelman kunniaksi järjestetyissä bileissä, mutta lentänyt sieltäkin ulos riehuttuaan ja tapeltuaan kännissä. Hän ja ystävänsä Jonjo Kerr kävivät myös valokuvaajien kimppuu ravintolan ulkopuolella. Brittilehdistö on seurannut nuoren julkkiksen toilailuja niin tiiviisti, että häntä voidaan pitää saarivaltion tämän hetken ”Tuksuna”.

Moniongelmaista laulajaa ei pyydetty mukaan tulevalle X Factor -tähtien kiertueelle, koska hänen odotettiin aiheuttavan kiertueella hankaluuksia. Sen sijaan häntä on The Sun -lehden mukaan pyydettu mukaan seuraavalle julkkisten Big Brother -tuotantokaudelle.

X Factor -skandaalissa Frankie Cocozza saapui tuomareiden massiivisessa krapulassa. Frankie ei ollut ehtinyt edes vaihtaa vaatteitaan, koska hän palasi baarireissulta vasta aamukahdeksalta. Laulaja sai jo kilpailun alkuvaiheessa villin pojan maineen ja hän kertoi ennen koelauluja muun muuassa haaveilevansa kuuluisuudesta. Frankie vitsaili myös osallistuneensa kilpailuun vain tyttöjen takia.